Cover photo for Phu Thi Truong's Obituary
Phu Thi Truong Profile Photo
1939 Phu 2023

Phu Thi Truong

July 23, 1939 — December 21, 2023

Chula Vista

Phu, beloved wife, mother, and grandmother passed away peacefully at the age of 84 on December 21st, 2023 surrounded by her family.
 
Phu is survived by her husband Huyen, children Minh (wife Svetlana), Xuan (wife Michele), Lan, Phuong (wife Nancy), Quang, and John.  She has six grandchildren, Sierra, Adriana, Dimitri, Mark, Max, and Daniel. 
 
Phu took pleasure in the simple things - cooking for her family and friends,  spending hours in her garden and sewing for herself and others.  She was dedicated to her church and  had a great love for all animals. She  loved winning at the casinos and celebrations with family at the buffets.  She will be missed by her family and friends.
 
Rest in peace Mama Ho
 

 

 

Phú, người vợ, người mẹ, người bà yêu quý đã ra đi thanh thản ở tuổi 84 vào ngày December 21st 2023 trong vòng tay gia đình.

 

Phu để lại chồng là Huyền, các con Minh (vợ Svetlana), Xuân (vợ Michele), Lan, Phương (vợ Nancy), Quang và John. Bà có sáu đứa cháu, Sierra, Adriana, Dimitri, Mark, Max và Daniel.

 

Phú thích những điều đơn giản - nấu ăn cho gia đình và bạn bè, dành hàng giờ trong vườn và may vá cho bản thân và những người khác. Cô ấy đã cống hiến hết mình cho nhà thờ của mình và có một tình yêu lớn lao đối với tất cả các loài động vật. Cô thích chiến thắng ở sòng bạc và ăn mừng cùng gia đình tại các bữa tiệc buffet. Cô ấy sẽ rất nhớ gia đình và bạn bè của mình.

 

Hãy yên nghỉ Mẹ Hồ

To order memorial trees or send flowers to the family in memory of Phu Thi Truong, please visit our flower store.

Service Schedule

Past Services

Graveside Service

Friday, January 5, 2024

11:00am - 12:00 pm (Pacific time)

Holy Cross Catholic Cemetery

4470 Hilltop Dr, San Diego, CA 92102

Enter your phone number above to have directions sent via text. Standard text messaging rates apply.

Guestbook

Visits: 120

This site is protected by reCAPTCHA and the
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Service map data © OpenStreetMap contributors

Send Flowers

Send Flowers

Plant A Tree

Plant A Tree